El turisme del Vallès Oriental present a la B-Travel 2019

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la fira B-Travel 2019, punt de trobada de l’oferta turística d’experiències dirigida al públic de proximitat.

TurismeVallès hi ha estat present, sota la marca Costa Barcelona, dins de l’estand de Catalunya.

30.000 visitants han recorregut els estands dels expositors.

Un any més, TurismeVallès ha estat present a la fira B-Travel, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana, al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Totes les destinacions catalanes han estat presents dins de l’estand de Catalunya, que estava dividit en les diferents marques territorials.

TurismeVallès present a la fira B-Travel 2019

La fira B-Travel és un punt de trobada del sector turístic dirigit al públic de proximitat amb expositors locals, nacionals i internacionals, on el visitant ha trobat propostes eno-gastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar, entre d’altres.

TurismeVallès present a la fira B-Travel 2019

Enguany el saló ha proposat una visita en funció dels interessos del viatger, a través de diverses temàtiques: B-Happy (viatges en família, amics i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, nou luxe, etc.), B-Adventure (esport i aventura), B-industrial (rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial) i l’espai gastronòmic B Delicious, on s’han degustat fins a 100 receptes en un recorregut enogastronòmic per diferents cultures del món.

TurismeVallès present a la fira B-Travel 2019

B-Travel ha organitzat diverses activitats per als viatgers que han visitat el saló. A l’escenari central B-Travel Experience Àrea s’han realitzat les actuacions musicals i les demostracions culturals de diferents països i danses del món. Així mateix, hi ha hagut l’espai B-Travel Cinema, on s’han projectat documentals i vídeos de viatges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s