Obrim portes al Vallès Oriental

El Servei de Turisme del Consell Comarcal, juntament amb la Xarxa de Productes de la Terra, ha elaborat el mapa geolocalitzat “Obrim portes al Vallès Oriental” per anunciar els establiments que van obrint a la comarca durant les fases del desconfinament.

Obrim portes al Vallès Oriental

En aquest mapa hi apareixen hotels, restaurants, turisme rural, apartaments, habitatges d’ús turístic (HUT) i museus. No es descarta la possibilitat d’incorporar altres tipologies d’empreses, com comerços o empreses d’activitats.

El mapa es pot consultar des de qualsevol dispositiu i està actualitzat amb la informació que ha arribat fins a la data actual i on ja hi ha 57 empreses. Tota la informació que es va incorporant sobre els establiments que obren s’està recopilant amb la col·laboració de les diferents associacions d’empresaris de la comarca i dels tècnics municipals.

Pel que fa el contingut del mapa, tots els establiments estan vinculats amb la plataforma de Google Maps, i, per tant, s’hi pot veure la informació que el propi establiment hi te penjada, així com les imatges i la valoració dels usuaris.

Si alguna empresa ja ha obert les seves portes i no apareix al mapa, poden avisar amb un correu electrònic a turisme@vallesoriental.cat. Si es vol facilitar alguna informació addicional, com el número de taules disponibles als restaurants, horaris d’obertura, etc. també ho poden fer i s’incorporarà a la informació existent.

L’elaboració del mapa va ser una petició sorgida des del Plenari tècnic i privat del Servei de Turisme.

ANAR AL MAPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s