L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny engega una campanya per incentivar el turisme respectuós amb l’entorn

Nota de premsa – Associació d’Empresaris Turístics del Montseny.

Sota l’eslògan “Fes teu l’estiu. Montseny a cel obert” l’associació d’empresaris pretén reactivar el sector turístic al Parc Natural del Montseny.

Es proposen desenes d’experiències que aposten per un turisme sostenible, responsable i de preservació del medi.

Amb l’entrada d’Osona i la Selva a fase 2 i la unificació de les regions sanitàries de Barcelona, àrea metropolitana nord i àrea metropolitana sud, l’associació dona el tret de sortida a aquesta campanya. Més enllà d’incentivar el sector turístic, es pretén treballar sobre dos eixos: la interecció entre diferents serveis turístics de l’espai natural i la fidelització dels clients.

La proposta compta amb més de 50 empreses, que ofereixen serveis d’allotjament, restauració, guiatge o altres activitats turístiques que aposten per un turisme sostenible i responsable.

D’una banda, els allotjaments adherits a la campanya entregaran unes cistelles amb productes del Montseny a les 50 primeres reserves que es realitzin en hotels, allotjaments rurals, apartaments o càmpings associats. Alhora, els mateixos allotjaments i restaurants facilitaran als clients un val regal a bescanviar fins a finals d’any, on podràn escollir d’entre visites guiades a la natura, visites a empreses agroalimentàries o fins i tot a espais museístics o teatrals.

La mateixa campanya inclourà un concurs d’instagram on el guanyador podrà gaudir d’un cap de setmana per a dues persones al Montseny.

La campanya compta amb el suport del Parc Natural del Montseny, els consells comarcals d’Osona, la Selva i el Vallès Oriental i els ajuntaments que formen part de l’espai natural.

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny neix l’any 1999, amb la voluntat de promoure un turisme de qualitat i de preservar el valor del patrimoni natural i cultural del Montseny, com un recurs turístic fonamental.

Formen part d’aquesta associació empreses dedicades al turisme, situades dins del parc natural del Montseny o en la seva àrea d’influència. Es pretén que els nostres visitants tinguin una oferta àmplia de restaurants, hotels, establiments de turisme rural, càmpings, empreses dedicades al lleure actiu, amb senderisme, aventura,… i també una oferta de productes artesanals i d’alimentació de la zona.

Com associació ja fa anys que s’aposta per un turisme sostenible i d’aquí el compromís per a treballar per posar en valor els principis fonamentals de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Més informació:
Associació d’Empresaris Turístics del Montseny
T.646295701 | turismemontseny@gmail.com | http://www.turisme-montseny.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s